" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, December 18, 2007

Singgah umak mak teh

abg myo ni tgh main ngan hakim....suka beno dia main ngan hakim...tak mcm budak sorang tu...selalu jer nak buli hakim.....tepuk2 kepala hakim....

ha ni la budak yg suka buli hakim tu....abg aqil....abg aqil ni gangster sket...suka pukul hakim..mujo ada abg myo....baeknya back up....:) abg aqil memang jaki jipang ngan hakim.....

Balik dr Hospital Tawakal khamis tu....singgah umah mak teh....yer la dah on the way nak bl Subang Perdana jer kan Bandar Sri Damansara tu.....mak teh selalu drive dr Subang Perdana ke Bandar Sri Damansara almost 30 minit.....tak yah ikut Kota Damansara n lalu tepi IKEA/Ikano Power Centre tu....n yg penting tak yah bayo tol LDP rm1.60 tuh..ehhehe...ikut jer jalan belakang sungai buluh tu pong jln dah lebar la ni....papa pong semenjak 2menjak ni suka ikut jln bakang tu...dulu suka ikut kota damansara jerk....



ok...kebetulan dah tghari kat umah mak teh.....lom lunch lg...so pesan siap2 mak teh suh masak byk sket.....ala bukan mak teh yg masak pong....kakak yg masak.....ekke..:) so lunch reramai la bersama kak deq nah, kakak bibi, abg lokman, kakak, abg myo n abg aqil n mak teh.....yum..yum...kakak masak tomyam ari tu...plus ngan lauk mama tapaukan dr restoran haslam kat jalan pahang near tawakal hospital tu.....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 7:53 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home