" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, January 2, 2008

Penat jenjalan....

lahai anak mama ni..mcm ada poblem beso jer?? awat cek?? homework lom siap erk..ker tunggu order mcd lom sampai2....hakim dah lapo ni...
berusaha keras utk mengeluarkan isi beg mama tu...apa yg dia nak sgt tu....haha...ropernya dia nak tarik huggies dia...nak buat main .


mm...dah penat jenjalan pusing2 dlm midvalley tu....lapo la plok perut memasing so turun ground floor cari tempat nak mkn...sema tempat full...depan pizza hut q panjang.....dlm kfc q pong panjang.....so g macdonald lak...bleh tahan sket la..tunngu luar dulu sambil intai2 ada org yg nak cabut....mujo la tak q lama..perut mama da munyi kiuk..kiuk ni....so dpt tempat...order makan....hahhaha....

mama n papa enjoy mkn2 ....budak hakim tu sibuk nak makan gak...biskut dia lak tertinggal dlm keta.....so terpaksa la mama cubit kecik2 roti burger prosperity burger papa kasik hakim mkn....bagi susu dia tak nak plok....so kita makan sama2 la 3 beranak.e.kekek....hakim dah mcm besar erkkk nak mkn kat mcd gak....anak mama....isk...rindu plok kat dia ni..arap2 dah tak demam mlm ni yerk...leh mama tdo nyenyak sket...kalau hakim demam mama tak lalu nak tdo nyenyak...takut mama...bkn apa...takut suhu badan hakim naik mendadak tanpa sedar....paling mama takut......so mama kena tdo2 ayam jer ka......ekceli pg td pong berat hati jerk nak anto hakim umah bbsitter...discuss dulu ngan papa nak kija o tak...tp mama dah tak leh cuti la sayang...so mama have to sayang....okla papa dah msg..dah sampai pong dia....ujan ni....ekeke..nanti mama mesti tertido dlm keta sebelum sampai umah bbsitter hakim....yo la...penat la....tp pg td dah mkn bidadari....alhamdulillah rasa segar sket badan ni..ok....bye dulu la...:)



ok..pagi ni mama sambung balik la semalamnyer blogging...hahhah..nak citer apa erkk...tak do citer dah ekceli pesal entry ni....sessi nak masuk kan gambo jerk....



oo..pesal hakim...hakim still in fever lagik...demam malam la...siang2 aktif bkn main...tp ptg jer suhu badan naik...n mlmnyer merengek2....mcm mlm td pong kol 12 bangun nak dukung jerk....n nak main tv...sabo jer la mama...memang memerlukan byk kesabaran melayan karenah anak yang tak sihat ni....kebetulan lak mlm td papa pong not well.....papa pong mcm nak flu..so papa mcm sakit kepala sket la....sabo jer la..sema org tak baper sihat.....so papa cepat2 la sihat erk.....esok kita plan nak bwk hakim g hospital tawakal lagik..have to meet dr. sheila lopez jugak la......hakim's paeditrician...

Labels:

posted by Mama Hakim @ 5:38 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home