" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, January 2, 2008

Buat apa 1st day tahun baru.:)








Selamat tahun baru 2008.....selamat jalan 2007....seperti biasala byk kenangan pahit manis.....tp apa yg kita nak 2008 ni semanya baik belaka la yer....everything will going smooth as planned....tp kita ni insan yg tau merancang jer yer.....yang menentukan hanya Ilahi jer...:)




ok berbalik pd citer tahun baru ni....di mlm tahun baru tu...kami anak beranak tak terasa sgt mcm nak celebrate new year...yer la....plannya blk kija hari isnin tu....nak g tesco xtra kat shah alam....the only one supermarket yang menawarkan harga susu nan h.a 1 paling murah....serendah rm42.70 setin...kat tempat lain sema dah jual ngan harga over than rm52.90....hakim pong lagi tinggal sebulan leh minum nan h.a 1..pas ni tukau ke h.a 2 lak.....tatau kat mana lak nak cari tempat murah jual susu tu....ok...plan cantek nak g xtra...tp after dinner together with my hubby tercenta itew....sambil dikacau oleh budak kicik itew...badan mama hakim rasa tak best lak....tgk buletin utama terus tertdo depan tv ngan hakim sekali.....hahahah..so tak merasa sgt la sambutan tahun baru 2008 ni.....tak do countdown2 pong....sedar2 papa bangunkan suh masuk blk jerk..




mm..lagi tak best....bangun esoknya..sedar2 bdan hakim la mcm panas lak...cek temperature...sah hakim demam....mm...anak mama ni..demam apa lak ni sayang...demam tukar tahun baru ker....arap2 demamnya tak berpanjangan la yer..so bangun cari ubat dlm freezer dah tak do parachetamol dr spital tawakal tu..papa terbuang la tu...hakim mcm serasi ngan ubat demam tu...sayang jerkkk..so pagi2 kena bwk g klinik la....ok g klinik anak mama seperti biasa la menjerit jumpa doc...takut amet dia ngan doc...tatau la naper....arap2 besar kek g ilang la rasa takut ka doc tu....pas tu mama berangan nak suh hakim amik medic nanti....mcm abg halim....doc. amirul hakim...:)....huh..tinggi sungguh anganan mama ni...apa salah kan berangan dulu.....nanti hakim dah boleh membaca..then baca blog hakim ni..hakim tau betapa tingginya impian seorang ibu yang hakim panggil mama ni yer sayang...insyaAlah......




ok dr klinik terus g tesco lak....beli susu hakim la..untuk sebulannya stok la.....then dr tesco kita terus ke midvalley....yea....yea...jenjalan.....mintak ada lagi pokok krismas besar kat sana...leh amik gambo.....eee...tak sukanya g midvalley on public holiday.....ramainya org..nak jln pong tak best......dulu...lagi satu mama perasan dulu time berchenta jenjalan satu midvalley tu tak rasa plok lenguh n letih kaki....la ni...lom abih round satu floor dah penat....naper erkkk..dah tua kut....kelenguhan melanda...ahahha......tp yg tak best....kamera mam kehabisan baterinya...baru sedar kat midvalley...so bergambar cikai guna handphone jer la...alos la....
ahhaha..pjg lebar sungguh mama menulis ari ni....lepas lunch ni.....take time sat sebelum sambung kija2 HRIS....
posted by Mama Hakim @ 1:57 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home