" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, September 24, 2012

Gundah + gulana

kol 11 pm..
baru lepas packing memacking barang..
bukan packing barang nak pindah rumah lagi..
packing barang utk dibawa bersama out station esok...
hati sket ada gundah + gulana utk berangkat esok..
sebab anak2 not well...
wiken tu demam..both of them...
dah lama tak demam ekceli..tup2 amik diorg ptg jumaat tu demam la plok..
berjemaah la tu..
dugaan la tu...
sabar ye anak2 mama...
insyaAllah sabar itu cantik anak2..:)
hari ni abang pun tak dpt pergi skul...
diarrhea n vomiting...
ni mesti ada silap makan la ni....
cuak la jgk....
dah lama kena ber OS 3 days....
sepatutnya 5 days berOS ke Penang.....
tp kerana ada ting tong ting tong......
make it short!!!!
yang penting tugasan di sana berjaya dilaksanakan...
harap dipermudahkan....
flite awal esok pg....kol 2 pm dah memulakan tugasan di sana....


 cards yang telah bertukar purse..
dr purse mama ke purse papa..
next week bertukar purse lagi...
next week papa lak yg berOS....
ini yg penting sgt utk ditinggalkan untuk anak2...
apa2 hal sakit demam diorg senang...
esok pun papa alone bawak hakim jumpa paeds kat Tawakal Hosp....
arap2 tak kena admit.....
dan bersabar la pn mama...
insyaAllah sabar itu cantik hasilnya......amin....:)



posted by Mama Hakim @ 11:17 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home