" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, September 15, 2012

Update Progress Reno la sket....

hari ni terajin nak share update progress reno rumah cyber..
sampai takat mana dah...
hiihiih...lg pun hr tu ada sorang cik pn tu request nak tgk update progress
nahhhh...hihihiih
alhamdulillah progress dah hampir 98% complete..
boleh kira almost completed la....
syukur..:)
kalau kira nak pindah sana dah boleh la sket2...
tp....
ada la lagi kurangnya...
kitchen kabinet blom ada...
blom cukup uang utk membina kitchen kabinet idaman hati...
byk uang dah habis utk reno nyer part ni...
tp tak per la...
nmpk jugak hasilnya org katakan...
ok meh la layan gambar yg sempat snapped
 kat hall...
lampu + kipas dah install
 kat dapur..
see blom ada KC...
lompong lagi atah + bawah...
bila la duit nak jatuh ni....
dah tak sabar nak tunggu ni....
jatuh la...!!!
hiihihih
 iklan sat...
ada gambo dak nit nangis..sebab tertdo sorang dlm car....
bgn2 tadak org.....semua org dlm rumah...
 master bedroom


 dan hari ni..
sempat consult ngan sorang kontraktor KC + wardrobe + tv panel...
puihhhhh
kena carik uang busat lagi ni.....
tp sempat la kut...mintak quotation ngan 3 atau 4 org kontraktor lg ni...
bleh compare2 rege..
the best price n value!!!!
 belakang rumah
 tn + pn rumah
snapped by hakim
 tetiba kagum ngan hasil pukulan gambo si hakim...
cam ner dia boleh snapped gambo car ni mcm berkilat...
car papamu tu berlemuih sebenarnya....

 opis mama...
depan tu jerkkk...
see yg ada bangunan2 tinggi tu....situ jerkk...

ok..
nak pindah bila???
hiihiihih...
may be selepas duit jatuh...
atau selepas hakim habis sessi pembelajaran 2012 ni...
hiihiihih...
tgk la mcm mana nanti....
hiihiih...
plan asal nak buat house warming sekali ngan open house...
tp tak sempat la kengkawan...:)

posted by Mama Hakim @ 5:00 PM  

1 Comments:

At October 9, 2012 at 8:38 PM , Blogger Miss N and Mr N said...

  Salam kak.
Cantiknye rumah akak!
Part dapur tu best...luas betul.
Salam kenal dari saya, nolly.
InsyaAllah..saya pon akan jadi warga TPC juga. :)
Masih lg dlm proses pembelian.   

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home