" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, April 12, 2012

Reno Progress Part 2

entry dimulakan dengan gambar 2 org dak nit ni....
cuti rabu....
buat spotcheck reno progress
pandangan dari bahagian belakang..
structure belakang dah naik...
area courtyard.....
byk lagi yg blom siap di sini

bahagian porch yg masih dipenuhi batu bata
toilet belakang half way demolish
menurut mr wong.....jiran sebelah tu bising2 kalau buat kija demolish on weekend..
so kija2 demolish dibuat pada hari week days sahaja...
bajet dan lakaran by mr wong....
kalau kami nak tukar tiles baru satu rumah....
ikut plan sekarang tukar tiles di tempat2 yg terlibat dengan reno jerkk..
apa2 pun tgk bajet mcm mana burst atau tidak....
insyaAllah weekend ni akan ke TPC lagi...
tgk kija depa dah sampai mana....
posted by Mama Hakim @ 2:11 PM  

4 Comments:

At April 13, 2012 at 10:33 AM , Blogger cdalan said...

  salam. nak tanya. ada kenal sesapa lagi nak jual rumah kat area tu tak?

tq  

 
At April 14, 2012 at 7:36 AM , Blogger Mama Hakim said...

  salam...so far tak ada...tp cuba awak g jenjalan area sana....sebab ada jugak nampak naik signboard rumah utk dijual...tak pun awak add fb taman pinggiran cyber...sana byk gak info  

 
At April 14, 2012 at 5:48 PM , Blogger cdalan said...

  oo ok. thanks. rasanya ada terserempak ngan akak rabu aritu. akak pakai livina kan?  

 
At April 14, 2012 at 10:47 PM , Blogger Mama Hakim said...

  yuppp...terjumpa kat mana ni..kat TPC ker?? awak dah jumpa rumah ker kat sana??  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home