" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, March 5, 2012

Cerita hari minggu...

kali ni berkesempatan nak bercerita pesal xtvt hujung minggu....

rasa mcm dah lama tak hapedet xtvt hari minggu kami kat blog

kali ni agak lebih xcited...

sebab ari sabtu wiken tu incik papa adalah tidak beros....

setelah sekian lama beros hujung minggu...

dah nak masuk 2 bulan kut....

so alang2 beliau tak beros sabtu...

guna peluang yg ada sebaik mungkin...:)

tp sabtu je rla tak beros...ahadnya tu sambung beros plok...huuhuh..

tp ok la..sehari jer papa ke Gopeng semalam...:)



xtvt pagi kami dimulakan dengan agenda bekpes dulu..

lepas bekpes...

papa nak g services n tukar spare part WSN...

so pakat nak follow papa ke Nissan Service Centre di Kota Damansara...

SC baru dibuka....cantik molek lagi la..

canggih pun canggih....






sempat hapedet @ FB Wall kami berada di Nissan SC Kota Damansara..

tup tup adalah hamba Allah ni menjemput kami datang ke rumah beliau...

terus calling2 ngan incik papa

n bincang2....ok...proceed....

n tibalah hamba Allah ini menjemput kami ke rumah beliau...

kebetulan WSN mengambil masa yg agak lama utk diproses ari tu....

nak tukar itu nak tukar ini...itu urusan papa...saya tatau sgt la...:)



kami dibawa ke rumah beliau di kawasan Pelangi Damansara..

sebelah ngan Mutiara Damansara.....

dpt jumpa bb beliau...wa best dpt jumpa bb hasya...nomell....

gerammmmmmm

2 hakims sgt excited dpt main car bb hasya yg besar tu..

siap request ngan kitorang nak mintak beli car mcm bb hasya....

waaaaa.....papa cakap car tu rm500 sutir...

kalau nak beli utk 2hakims kena sediakan rm1k la....

kalau beli sebijik konpom berdebik berdebuknya....

so...tunggu la dulu dear...insyaAllah mama ada duit manyak2 mama beli la...:)

bila la ni turn saya nak dpt gegurl ni....



dari rumah sahabat kami...

terus kami lunch di nasi kukus di mutiara damansara..

sedap...

dari kedai nasi kukus....


terus la kami dihantar balik ke Nissan SC...


car sudah siap diproses.....buat payment n terus balik....


tp mama requested nak g Curtain's Place...


nak usha curtain utk rumah baru la kunun....


peghhh....lawa2nya....memang tertarik la sangat ... tp x per...kita survey kat others place lagi


sebelum proceed to next step.....:)


then terus blk rumah...


berehat...


lepas maghrib sambung outing ke Restoran BUDU seksyen 19 Shah Alam....


restoran ni menyediakan masakan Kelantan n Thailand....


sudah jatuh cinta ngan daging masak merah di sana..


sangat lazat...


insyaAllah lepas ni boleh singgah lagi utk melayan perut...:)


my 3 armies.....
WSN sedang diproses..


suka no la diorg tgk dr dlm blk menunggu....
haaaa tgk licin pinggan saya melayan perut....:)
daging masak merah pun licin gaks...:)
the restaurant...

posted by Mama Hakim @ 3:35 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home