" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, April 1, 2012

hari minggu...

sabtu n ahad agenda
sabtu - kitorang sempat ke jalan TAR..
yer shopping kain baju Melayu utk dak nit 2 orang
hahahhah..sure korang cakap...amboi awalnya shopping....
ngeh ngeh....sebenarnya...
saya harus guna kesempatan yg ada...
sebab hanya minggu ni incik hisam saya free utk bersama kami di hujung minggu
itu pun minggu ni dia minta excuse dr OS....
beliau sgt sinonim dgn weekend OS till coming june la i think....jeng jeng..:)
plan nak berurusan dengan kontraktor jua....
tp kontraktor lak berada di luar daerah...
tak dpt la nak nolong...
so.....dah beliau ada....ajak la beli kain baju utk dak nit tu...
lepas cari kain...urusan tempahan lak kan....

sebelum ke jalan TAR singgah ke PERTAMA Kompleks..
wa..dah lama tak menjejak kaki ke sini..
nostalgia sungguh..
dulu g sini berdua..
time betunang dulu.....sebab baju kawen + tunang tempah kat medan mara...
parking kat PERTAMA
tp sabtu tu g berempat.....:)
2 org jejaka mengusha neu accesories for neu gadget....


dan pagi ahad adalah ami ke pasar pagi SA..
sudah lama jua tak menjengah ke sini....
rasa skang Amsyar pun dah agak besar....
boleh la bawak beliau pergi ke tempat crowded mcm ni...

nasi minyak utk sarapan 2 dak nit ni....
mama n papanya order nasi kerabu daging bakar....:)
"pestime saya ke sini"
risau gak takut diaorg mengamuks....
alhamdulillah semanya ok...walaupun pada mulanya
abgnya mcm protes dengan ayat "kenapa kita datang pasar ni..tak best la"
bawak dia pusing dlm 5 minit...
papa suggested diorg tunggu dlm car jer la...
so mama pusing sorang2....
seronok dpt beli barang yg fresh!!!!
posted by Mama Hakim @ 6:52 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home