" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, September 9, 2011

Memangla

memang berbaloi...

ternyata lazat n sedapnya....


kelmarin saya ada mengorder brownies cheese cake wit blueberry topping

dari rania cakes...

wahh ternyata kesedapannya korang......

rugi kalau tak merasa kek ni..


saya sempat bawak sebahagian kek ke opis saya..

jamu utk kengkawan sket....

diaorg pong cakap best...

kalah SR n La manila....hihihiihiih

tak mampu ahkak nak buat kek mcm ni..

kalau ahkak mampoo buat kelas ko maria.....

harus tabik spring toing...toing.....


kebetulan ada promo sempena syawal ni...

only rm60 for 2 kg....(harga biasa rm70)

plus rm20 for delivery.....

service pong cepat n mantap dari rania cakes ni...

saya order tghari hari selasa...

malamnya tu...kol 8.30 tup2 kek dah sampai ke rumah...

hihiihihi

disebabkan anak2 sgt teruja ngan kek ni..

mlm tu terus dioperate ini kek...atas desakan 2 hakims..

tp berbaloi la operate awal pong..

diorang menikmati bersungguh kek ni....

suka 2 hakims makan kek ni....

saya pong suka tgk diorg makan....

biasa kalau beli SR tu...

tersadai jer la dlm esbox tu...

tup2....tong sampah gak tempat persinggahan terakhir..

pastu...suamiku akan bising....tak yah beli SR sebijik2 dah....

beli slice2 jer tak membazir...

tp kali ni...

tinggal 2 juring jer lg dlm esbox tu....

yum..yum...tak sabar nak balik makan...:)




yummylicious...


lepas ni nak try red velvet dr rania cakes lak..

ramai customer dia cakap red velvet dia pong lazat....:)

tunggu anibersari la kut... insyaAllah...:)
posted by Mama Hakim @ 8:22 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home