" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, September 3, 2008

Exclusively...

hakim on suction process....

ekceli mama pong baru tgk betui2...

camni ropernya the team fisiotherapist buat kat hakim..

sian dia....ngeri pong ada.....

ari2 hakim kena suction.....

sampaikan kalau tgk mama pakai tudung n nak dukung dia...dia tak mo la.

dia dah reti kut..kalau mama pakai tudung..harus la nak g bilik menyakitkan itu....

n ari sabtu tu...ari video ni diambil....papa yg bawak hakim g suction....

papa berani tgk hakim on suction....kalau mama org dah start bungkus hakim..

mama dah mintak permission nak cabut.....sian tgk....tak tahan la tgk..

dgr dr luar pong sian gak...ketap2 je bibir mama.....tp

ada gak lawaknya hakim ni..tgh suction...macam2 benda dia merepek ngan akak2 fisiotherapist tu....ahhaha....dah....dahhh.....balik...balik....meow...bye..bye la..yerla..dia kan dah besar....

n video ni ada sambungan lagi...later la mama upload yer....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 11:03 AM  

1 Comments:

At September 3, 2008 at 9:17 PM , Blogger ~ RoSLizA ~ said...

  siannya dia. anak kak za yang nombor 3 dulu pun gitu gok. dok ampang puteri, tetiap ari buat suction ngan fisio. tak sampai ati melihatnya tapi dah kak za je yang jaga masa tu. kuat ati je la. baya hakim jugak la aiesya masa tu. hu hu. kat mana tu? tawakal ek? bila kuar tu?  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home