" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, February 6, 2008

Mama yang busy....

huh...busy sungguh mamamu minggu ni hakim....yo la nak buat mcm mana yer...mama hakim dan kareernya.....so sabar la yer sayang.....mama janji akan berlaku seadil mungkin untuk anak mama n suami mama.....insyaAllah...:)

esok we plan to balik2 kampung agenda.....huhuuhu...sonoknya mama...tak sabo rasanya nak balik kg ni....balik ganu tau..ekekke...yer la dah lama tak jumpa nenek hakim since balik raya aidilfitri ari tu...tdo mlm mama bermimpikan nenek hakim jerk...so dah rindu banget dah tu ekceli.....

ekceli we manage to make "akikah" n kenduri adik beradik on friday (8 february) ...makan2 agenda after solat jumaat...so sesapa kengkawan mama who stay near by kola berang.....mama uar2kan ni..jemput la dtg kerumah ari jumaat tu yer.....kenduri akikah tu ekceli bukan utk hakim sorang.....esp for all the grandsons/dotters atuk hakim who were born on the year 2007....ekceli 5 org cucu atuk lahir 2007....tp adam dah already make akikah ceremony at klang...so balance 4 lagi la...hakim, umairah, nabil n husna.....ekceli akikah ceremony ni plannya nak diadakan masa merdeka day last year...then postponed...pas tu raya kurban last year plok....postponed jugak..yer la...sebab melibatkan 4 familykan....masing2 ada2 la ngan hal tersendiri.....ni ayah tehnya plan utk adakan majlis akikah reramai.....ayah teh as a master of ceremony la kiranya ni..menurut ayah teh kalau bei kambing or biri-biri...tak puas org kampung nak mkn...so beli lembu....boleh ajak org kenduri satu kg...yer jugak erkk...apa2 jer la abg lie.....insyaAllah this time jadila....dpt biter dr kampung lembu pong dah tangkap dah tu....

mlm ni nampaknya mama harus kepenatan la....packing brg nak blk kg....basuh kain....bla..bla....byk mendanya nak buat..kain separuh bakul lom berlipat lagi tu..hahaha....

okla....dah time lunch ni....mama makan roti jer la....tadak kwn nak lunch..:)
posted by Mama Hakim @ 12:49 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home