" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, January 31, 2008

Farewell party....

Rabu 30/1/08.....2 hari sebelum hari2 terakhir di UNITAR...org2 kuat ICT services dengan berbaik hati mengadakan farewell party utk mama....ihiih....tq for sema org yerkk......sayang korang sema...sema baik hati walupun kita baru jer kenai erkkk.....

Utk bos mama aka cmn...tq yer bos.......utk kak zah...utk ila....zila.....nazim aka mentor (byk sgt tlg mama regarding programming n BFIRM matters)...habeeb...ita (kwn sepermainan mama dr FIT..sedih ekceli :()....mmm..saper lagi erkk..dah habis software team....ok sabri(klik baru from FHTM)....tajol....branang aka radzi aka rain(korang2 yg selalu menceriakan suasana ICT)...adik kicik moon....abg shah(walaupon tak close sgt)...n jiman.....ok...org dlm sana lak....iqin(sungguh peramah...baru kenai tp mcm dah lama kenai no..)....omar....shahrul....mat zul....n adi....heheh...ada lagi yg lupa sebut nama ker??? rasanya dah abih kut...ekekke...tu la...thanks a lot for u all.....all the kindness.....walaupun baru bertukar ke ICT ni..tp macam dah kenal lama no...sudi menerima kehadiran mama hakim from FIT to ICT.....thank u....toche....syukran lak...

untuk kengkawan mama yg lain..esp kat FIT....kak mas, nor, nida, kak lini, azma, kak lees n others nanti jgn lupakan daku erkk.....apa perkembangan u all tu sharing2 la....sharing is caring maaaaa.....utk kak yati gak tau......ekceli sedih nak tinggalkan korang2 ni..yer la....kita dah lama kenai....zaman sakit....zaman gawat....mcm2 zaman kita dah tempuh bersama....kira2nya kita dah kenai almost 6 years gak la...kalau budak umo 6 tahun tu...dah kira besar dan reti bahasa dah erkkk.....tu la kawan, sahabat, teman......wat eva pong...walaupun start from esok kita tak akan berada di bawah bumbung management yg sama lagi...mama hakim doakan semua akan sukses...and always di rahmati ALLAH selalu dlm apa jua perkara....dan jgn lupa saya erkk....:) n sayang korang......tatau la nanti masuk opis baru dpt tak lagi jumpa kengkawan yang baik hati mcm korang2 ni.....:)

ok..berbalik pada farewell party..tq utk ikin.....kerana sudi masakkan laksa kedah....sedap laksa tu...sempat lagi mama tapau bwk balik utk papa...kiki.....mama masak spageti marsel utk party...buat tambah2 makanan yg sedia ada la.....ok....sesapa yang nak cuba resepi spageti tu leh la...untuk ila....yg nak resepi spageti...cuba tau...jgn tak cuba.....ekceli resepi ni dtgnya dr kak maselinawati...mintak ngan kak mas dulu..kak mas ingat tak??? tq yer.....

tumis bawang besar india yang telah dipotong dadu, masukkan daging cincang, masakkan daging hingga empuk, then masukkan air sket. then masukkan tomato puri, kacau rata, masukkan origano, masukkan cendawan butang yg telah dipotong mengikut selera masing, masukkan lada benggala yg telah dipotong cantek2, masukkan batang saderi, masukkan hot dog yang telah dipotong cantek, masukkan serbuk thyme, masukkan sos spageti any brand yg halal di makan, masukkan garam n gula sesedap rasa....tu jer la.....utk buat kuah spageti tu.....utk mee tu korang beli mee spageti n masak sampai dia lembut la.....ekkeke...ok..siap sedia utk dimakan.....:) ok selamat mencuba......
posted by Mama Hakim @ 12:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home