" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, January 29, 2008

Buat apa weekend tuh??

ni jer la gambo yang sempat snapped sebelum balik tuh....tu pong terpaksa bergegas sebab check out bilik kol 5 ptg.....mama habis bengkel kol 5 lebih.....
boring agaknya budak ni....so main lap2 meja jer la.....ekekke...
nak ikut mama masuk bengkel ker??? jom....:)

Cuti hujung minggu sabtu n ahad last week dipenuhi dengan jadual padat.....so 3 beranak terpaksa berkampung di ESSET Bangi....mama dijemput untuk menjadi panel bagi 3rd phase NOSS development...ekceli for verification n proof read..tp byk lak modificationnya...hahha...so kija lom siap....sabtu ni insyaAllah sekali lagi ke ESSET utk menyelesaikan tugasan yang tak sempat nak siap dlm masa 2 days tu.....



hakim n papa buat per?? duk kat blk saja la....ekceli mama suh papa jenjalan ronda2 bandar bangi....tp papa tak excited lak...so duk blk jer ka..2 beranak tu tdo n watching tv jer la.....tak sempat nak round2 bandar ekceli...sebab bengkel mama penuh sampai mlm......sori yer papa....sori yer hakim....mama too busy sejak kebelakangan ni....:(
posted by Mama Hakim @ 8:25 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home