" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, February 5, 2008

Keletah anak mama

tgh tunggu mama n papa bersipa sebelum check out blk...
sempat budak kicik ni belek buku noss network mama erkk...nak join masuk workshop ker??
tgk la anak mama yang boring nii...
eloo budak kicik tadak kija ker duk dlm almari tuu...
sonok banget dia duk dlm robok ni....ekekkek
bestnya nampak hakim tdo ni.....

kuak lentang gitu.....mimpi mama ker? oo tidak..mimpi papa erkkk
budak kicik yg kehausan....
mmmm...bestnyaaaa susu saya ni....
papa ni busy la...hakim haus ni...papa lak busy ngan fotografi session lak...
ekkeke..tak kira la..hakim nak susu gak.....
sedap la memuting sambil lepak dlm almari ni......

Ni la dia antara aktiviti anak mama while his mama busy with the Phase III Noss Development at Esset Bangi....2nd time berkampung disana selama 2 days...sonok sangat ekceli mama.....sebab dpt jumpa blk kengkawan kat UNITAR.....family auntie ita(bro ammar, kak sarah yang peramah tu.....so cute...:)), auntie mas(bro amir yg nampak sgt have a good preparation to be abg long..sungguh berdikari anak mu itew kak mas, ammar(sebaya hakim tau)),auntie lini (najmi malu kuceng erk...sempat jumpa kak ain jer n kezen dia).....auntie zuly(single parent 2 days tu erkkk...x bawak akak wajihah tu erkkk ...x sihat erk dia....cian arap cepat sihat la...). tp sonok la mama..dpt gather all anak beranak..ekceli time makan....kecoh kita satu meja....ngan anak2.....ada pesanan utk kak mas.....bila abg mie nak upload gambo2 ari tu...tak sabo den nak tgk....:)

okla...ekceli ada idea nak mencoret sumthing kat blog ari ni...tp time is constraint now..mama rasa agak kebusyan ari ni...coz mlm ni mama have meeting ngan Board of Trustee kat PJ Hilton....sema BoT terdiri dari datuk2an...so mama have to prepare sebaik mungkin la.... hopefully everything going smooth...insyaAllah mama boleh.....:) tawakkal to ala Allah....:)

posted by Mama Hakim @ 8:11 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home