" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, January 7, 2012

Angry Bird

dapat juga diorg bergaya ngan baju angry bird...
addicted btol 2hakims ngan angry bird ni...
budak zaman IT ni..
mcm ni la..
zaman mama n papa dulu
umur 3 n 5 tahun mcm ni mana reti nak main games2 gini..
main galah panjang...main pondok aka main naka tu reti la...

beg pun nak jugak...
setelah terberkenan melihat beg angry bird myo, aqil n aliff
thumbler mujo tak jumpa yg angry bird nyer kat jusco bkt tinggi tu....
kalau tak...harus thumbler pun nak sama brand jg....
thumbler ben10
ni baju yg saya rembat masa sogo prev sales jumaat lepas...
ari tu pernah gak usha baju ni kat jusco...
mak aih mahal bebeno...rm60 plus plus selai....
tak sanggup eh nak beli t shirt budak nit 2 org sampai rege mcm tu...
ari tu hakim pernah nampak kid sebaya dia pakai baju angry bird
dia boleh cakap kat saya...
"mama hebat la baju dia....angry bird"
hahhahha tergelak saya dgr..
cian anak saya tu....
teruja sgt dia...

wa...suka dpt murah half price kat sogo ari tu...
rm30 plus plus....okla tu....
terus merembat...
dan sukanya 2 beradik ni dpt baju angry bird..terus nak pakai....!!!!
posted by Mama Hakim @ 11:36 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home