" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, January 5, 2012

1st day @ skul baru...

ari ni adalah papa n mama on leave..
alasan cuti....nak escort anak masuk skul ari ni...

si abangnya session adalah afternoon...
dr kol 1.30 till 4.30....
alhamdulillah berjaya jugak enroll di Genius Aulad Subang Bestari
possed ngan edek yg nak g skul juga tu....
kalau borang pesal skul abang...
dia akan mencelah...
"skul adik?"
abg kata....adik g PASTI dulu..
lepas tu baru g Genius Aulad....
insyaAllah...:)
wit their lovely auntie...
auntie zakiah....
the bbsitter cum transporter
tqvm kak for ur helpness n caring...
willing nak hantar n amik hakim kat skul...
subang bestari to kg melayu subang bleh tahan gak tu...
saya nyer plan asal nak amik transport utk hakim g GA ni..
tp auntienya tak kasik lak...
riso hakim naik van...
dia nak hantar n g amik sendiri..
tqvm kak...
jasa dan budimu kami akan kenang...:)

muka xcited nak masuk kelas baru...
the classroom...5 Zheng He.....The Explorer....
saper Zheng He ni??
nama yang sama utk laksamana Cheng Ho...
orang yang berpengaruh dlm penyebaran agama islam di Nusantara....
chinese muslim beliau ni.....seorang pelayar yang hebat....
nak tau lebih lanjut pesal beliau kena rujuk buku sejarah yer kengkawan....
saya masa belajar dulu kurang minat bab2 sejarah ni....


sementara tunggu abg dlm classroom...
kami g SA...
seksyen 17...
sempat pekena cendol kat sana...

edek ngan peace buddy yang tak menjadi....
hahhahah
ok..kol 4.30 time to pick up abang....
jom kita balik....
gaya apakah itu edek????
mcm2 la 2 beradik ni....

semoga anak2 kita semua dipermudahkan olehNYA dalam menuntut ilmu...
dan dibuka pintu hati mereka seluas2nya
utk menerima ilmu yang diredhai dan diberkati NYA...
amin......
posted by Mama Hakim @ 11:01 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home