" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, September 26, 2011

Kain yang tak laku..

yer kain ni...

balance last 2 pieces yang tdk berjaya dijual dari 30 psg...

last2 adindaku ini amik la kat dia...

peghhhhh....

bila sudah siap jadi baju...

uwa....

nangisssssss...

jeles tgk....

shantekkkkkkk....n melert....

tak per la...rezeki adindaku..

bukan rezeki kakaknya....

ngeh...ngehhhh....:)


n credits jugak utk kak ida our tailor from oren ory boutique
sebab pandai amik kain bikin canteks lagi baju ni....


psttt..kengkawan kalau sesapa nak mengorder kain2 saree

tak kira la saree traditional atau saree2 mcm di atas..(yg soft n sejuk)

boleh la kontek saya....adik saya n anak buah saya....

nak kolor apa??

nak corak geomatrik ke nak munga2 ke...

anak buah saya dah nak balik mesia for good on oktober ni..

balik untuk bertugas di tanah air sudaaaa..:)

so sesapa yg berminat tu bleh la roger2 erkkk..
posted by Mama Hakim @ 8:31 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home