" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, September 21, 2011

Open Haussss

minggu ni disebabkan cuti pjg 3 ari..

sempatla meraikan majlis open haus kengkawan...


hari jumaat:

open haus di rumah SUK @ ukay perdana..

agenda tahunan kami..

bos incik papa....


hari sabtu:

owh ada 4 jemputan...

tp sempat pergi 2 buah rumah jerk..

hiihih...


rumah pertama:

kami terjah sabtu tu adalah rumah cik ieta..

bestfren forever!!!...

alhamdulillah we all still keep in touch each other walaupong jauh di mata...

tp dekat di hati kami ni...hihiihih...:)

insyaAllah coming Nov opis kami akan berjiran jugak...

bleh la...kita lunch sekali kut nanti ita erkkk...

dah lama tak jumpa beliau.....

rasanya last kita jumpa 2009 erk ita....

masa ita n family menziarah saya bersalin amsyar kat Tawakal...

pastu bb airell ita pong tak pernah jumpa..

airell dah setahun lebih umurnya....

so petang sabtu jumpa la kami..

jumpa jugak opismate x-unitar dulu..

cik moon..

incik nazim...

n bajet dapat jugak jumpa kengkawan x-ittar....

kak mas...daku merindui mu....lama jugak tak jumpa ni...

last jumpa kak mas is 2009 jugak....masa sy ada training kat amcorp mall..

kak mas dtg sana...mkn2 together.....

kak lini...

nida....

tp....tak semapt jumpa diorg..

incik poji pong...

tak per la...insyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi...:)

possing sebelum balik...
budak amsyar nangis tak nak turun dr beskal airell ni...


ari tu pn rumah agak busy melayan tetamu...

so tak dpt nak borak beria...

pahammm...hihih..

tak per nanti boleh la kita borak beria....

sebulan lebih lg....hiihihiih

missing old times wit her...

teringat sesama susah senang di FIT....

dan ICT dept..

then sesama menapak cari makan kat van kat depan tu....

owhh rindu lak masakan mak cik van tu...

lauk gulai nangka n ikan bilis gorengnya....

huuhuuhuhuh
dapp......

hiihih..nampak amsyar masih menangis tu..

dan pn mama dia buat tak heran....

incik papa proceed jer snap gambo kami...

hihiihih




tqvm ita sudi jemput kami beraya ke rumah..

dan sgt kagum dgn beliau...

byk hidangan yg beliau masak sendiri ari tu..

dah la ada anak kecik..

tp ita kata....penat...tp puas hati...

dan berbaloi2..makanan sema sold out la....:)


rumah kedua:

kami beraya di sri kembangan...

kawan incik papa....

kawan utm...kawan umah sewa bujang dulu....

biasa kami jumpa di pontian jer

tp tahun ni turn beliau blk sarawak umah wife..

tp time sampi umah beliau hujan dah lebat..

tak dpt nak bergambar...


rumah ketiga dan keempat:

di gombak n rawang...

sema tak dpt nak pergi..

kekangan masa....

sori yer zana n pah...!!!!

posted by Mama Hakim @ 5:46 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home