" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, September 21, 2011

Raya Ke Lima (& next) 2011 @ Johor

citer raya ke lima dan raya seterus2nya..

raya ke 5 adalah pergi menziarah raya umah nyai ju..

nyai ju ni adalah nenek sedara abah...

kalau kat ganu pangkatnya mcm tok nyang hakims la..

tp saya tak menyertai rombongan ni..

sebab amsyar tdo...

tak mo la kacau dia..

diakan tak berapa sihat tu....

wa bulat matamu babang....
beria budak 2 orang ni mkn kuih kat rumah nyai ju....


dan malamnya ada agenda bbq

master chef adalah chef nafi...


macam2 ada...

daging kambing, daging lembu, daging ayam

hot dog dan yg seangkatan dengannya la...

sedang dibakar


diorang pong nak bakar2 jugak


ok habis agenda raya...

hari last kitorang kat kg pontian

adalh hari senin...

time ni dah get ready nak bertolak blk kl...

dan tgk kepala amsyar masih senget2...

ni budak yg tak betah duk dlm rumah kalau kat kg..

nak duk luar jerkkk...

xcited dapat duit dari atuknyer...

hihiihihi

nampak tali kat bajunya tu...

boleh dia mintak ngan nenek dia nak bawak blk kl tali tape neneknya tu...

pujuk2 mintak tinggal pong tak mo..

neneknya melayan jer la kehendak cucunya ni....

posted by Mama Hakim @ 8:04 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home