" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, September 18, 2008

Nuzul al-Quran Holiday n buka poser...

Semalam selangor cuti nuzul al-quran day....
mama cuti....papa working.....
so mama duk umah ngan hakim jer la sepanjang hari....
dia asyik sebut pa..pa..pa....ma pong jawab la..papa working...
dia pong sebut la...king....ntah la hakim paham ke tidak....
arap paham la...tp duk ulang tanya papa dia jerk la...

ops...sebelum cuti hari nuzul quran...ptg selasa la ni...
papa ada meeting ngan client papa (pd sesapa yg tatau...papa hakim freelance buat website..promote papa sket...:)sesapa yang berminat utk mengetahui lebih lanjut bleh la contact en. hisyam yer....harga bleh dirunding...ye ker pa?..pandai2 jer mama ni erkkk..hahhaha...)
en. adnan client from singapore....nak jumpa papa n buka poser sekali.....
ekceli mama tau tu pong dah on the way nak blk kija...
ekceli mulanya nak buka poser kat corus hotel jln ampang sana...
so ok jer la....mama, papa n hakim blk rumah, mandi, n tuko baju sema......
kol 6 kuo umah menuju kl...luckily tak jam..sebab dah kira trafic melawan aruskan....
n....dah sampai jln duta sana....dpt sms dr en. adnan....tuko tempat lak...berbuka kat restoran nasi kandar pelita...opposite corus hotel jerkkk....
kami sampai sana lebih kurang kol 7.05 minit....huuhuh..sesak giler....
terus order makan...ekceli en.adnan rindu sgt nak mkn nasik kandar....
almost a year dia tak mkn katanya.....
yer la duk singapore susah nak cari nasik kandar....yg paling dia nak makan is ayam goreng madu tu....huhuhu.... dpt la dia mkn ngan beria ari tu..
hakim lak....mujo la mood agak ok gak....takut gak mama dia jerit2 kat sana...
ekceli en. adnan nak mintak papa hapdet website company dia....
yg best kija lom buat....tp mlm tu terus dpt payment thru check...
rezeki di bulan ramadhan....:)

citer ari rabu lak..
mama plan nak ajak family mak teh buka poser kat umah...
so alhamdulillah jadi gak...
mama masak steak n grill chicken...with black pepper sos...n mushroom sup....kcg panggang...french fries....
nasik masak gak utk budak kecik...tp lauk sawi tumis jer la....n sambal ikan bilis tumbuk...
hidangan lain ada kopok lekor losong sekali..ni papa kirim ngan kak gee opismate papa blk ganu...sedap..fresh lagi kopoknya..n lagi satu kek besday papa...blueberry cake...sedap gak..beli kat pkns ari tu....(gambo tak sempat nak snap semalam...)
busy sgt menghidang makanan....
posted by Mama Hakim @ 8:15 AM  

2 Comments:

At September 18, 2008 at 4:20 PM , Blogger Mama OdahIloh said...

  Hai pid, amboi busynya dengan urusan rumahtangga..heheeh... kenal tak..zila la... la nak add blog pidah la dalam blog la..ok.. selamat berpuasa..kim salam kat hakim cute tuh...  

 
At September 18, 2008 at 4:49 PM , Blogger Amirul Hakim said...

  hye mama odahiloh...hihiih..awatnya tak kenai ngan awak tu...pn zila a.k.a mrs mizan..hahahh sila...sila la add blog hakim ni...  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home