" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, May 7, 2008

Demam n Shopping Groceries.....

dik tgk per tuh?? bulat mata...
ooo..tumpang baca pamphlet kat tgn papa tu erkkk...kusyuknya pa....
antara stok groceries bulan ni...sema ada erkk...tp esok ada gak suh papa g kedai bakang umah tu.....terlupa nak masuk list groceries....
penat dah jln dlm giant tu....jom la kita mkn dulu..mama dah lapo la.....hakim lapo tak???
yum....yum....sedapnya.....sapernya ni???
oo..anak mama lapo ropernya...yer la td dah suap nasik kat umah....eleng2 jer kepalanya.....tak sedap tekak kut.....
dah mkn....jom blk....n anak mama yg tak sedap badan tu...tak alih2 tertdo....

Weekend tu hakim domam....tp disebabkan stok brg2 dapur, toiletories, n others dah nak kehabisan....after asar on saturday pi la kami 3 beranak ke giant kelana jaya...pstt...bwk jugak anak den yg demam tuh...tp siang demamnya tak naik sgt..mlm baru naik....ekceli dah lama mama tak menjenguk giant kelana jaya since dah tukau ke opis baru ni...so rindu la keadaan di sana...ajak la papa g sana.....

balik dr giant dah kol 7...kira mlm gak....blk umah checked temperature hakim.....mm...naik la plok....so....mama decide tu masukkan ubat montot jer la...yer la...dah 2 ari mkn telan ubat..tanak ok la....ekkeke.ekceli suspens gak nak masuk ubat tu..cian dia...tp....nekad jer la....dan berjaya jugak akhirnya....n alhamdulillah pas masuk ubat tu.....demam hakim dah ok.......:)










Labels:

posted by Mama Hakim @ 8:21 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home