" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, April 22, 2008

Anak mama...ahad...kurang oxygen..










Kondisi anak mama ahad tu...due of lack of oxygen....anak mama admitted.....sian hakim...sian..sian....sedih mama tgk...ekceli masa masuk ke ER tu mama dah tak sedap ati jerk....sebab after 3rd time neb. pong dianya breath not improve...so doc. dtg checking his chest n lung...hakim need oxygen.....kena bantuan pernafasan......n kena inject ubat thru tgn ....baru ok....back to normal...tp kena bantuan la.....so after x ray.....doc decide to admit him.....mm...mama sekali lagi pasrah...terburai sekali lagi air mata seorang mama.....sian anak mama ni...sedih tgk dia menggelupur kena inject...dgn jarum kat tgn tu....dia gigit nak cabut la....then ada wayar kat idung tak selesanya dia.....mcm2 la...mama ekceli speechlees dah nak ckp pesal ni...tp itu la hakikatnya naper mama tak kija semalam....ari ni msgr mama byk betui pop up msg me....moslty soklan...naper tak kija semalam? ....hakim tak sihat ker?? yup...totally itu la anak ku memang tak sihat....tq utk kengkawan mama...sahabat mama yg prihatin....mama bertuah sebab ada korang utk sharing everything dlm kapla ni.....semalam mungkin auntie ita tak sabar nak tau kut naper mama cuti mengejut ni........yer la..kita dah jauh sket dr segi jarak fizikal la ni...dulu kita seopis jerk.....menda2 sema nak cuti pagi2 sebelum kol 8.30 dah tau erkk.....ptg smlm around kol 3 tak silap...dah sampai msg kat henpon....coti ker ari ni??...mesti ada perasaan tak sedap ati cik ta tu....cik ta ni kuat sket instinctnya...esp kalau hakim tak sihat..dr dulu lagi...tq yer sahabat2 ku sekalian......for ur advising, moral support n ur past experience....ari ni pong ekceli pg td sungguh tensen nak anto hakim ke rumah bbsitter ni.....sebab hakim still batuk2 lagi..uwa....tp tawakkal jer la....mama n papa tak leh cuti byk2 sayang.....papa busy ngan presentation today.....mama ni ekceli under probation lagi.....sininya polisi...if lom confirm....amik cuti....kena potong gaji la maaaa....prior rate la...ikut gaji masing2 la......dan saat ini la....mcm2 ku pk.....abg nak benti kija....nak jaga hakim....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 1:17 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home