" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, November 16, 2007

At LCCT Sepang

abang halim ngan mak n ayah dia...mak ngah n ayah ngah hakim ler...mak ngah tu kakak mama.......
abg halim family ngan mama..masa ni mama peknen kat hakim dlm 3 or 4 months..lebih kureng gitu la...
mama ngan abang halim at KLIA....
mama ngan abang halim lagi...papa mana?? papa tukang amik gambo jer la.....masa ni dah nak blk....so bye abg halim....mama tak leh tungu abg halim depart la...

Masa ni 1st time mama g Lcct...anto mak ngah n ayah ngah nak balik terengganu naik air asia....ekceli mak ngah n ayah ngah nak anto abg halim blk Mangalore, India...tp disebabkan flight abg halim pukul 11 mlm...n flight mak n ayah ngah kol 8 mlm..so tuko la....abg halim anto mak ayah dia dulu kat LCCT..then baru mama n papa anto abang halim kat KLIA....tp tak sempat gak nak tgk abang halim berlepas..sebab flight abg halim delayed.....n abang halim ngan 3 or 4 orang kawan dia..terpisah dr groupnya...tp pihak MAS decided nak tanggung sema poblem tu.....so abg Halim citer blk kat mama dpt la fly Businnes Class balik ke Mangalore....n dpt penginapan free kat hotel....



so untuk abg halim....selamat belajo la yer..mama hakim @ mak ndah harap study betui2 yer.....lg 2 weeks nak exam tu....jgn serabut2.....jgn tinggal solat.....bykkan doa....mintak Allah bagi Nur wa Hidayah drNya..dan jgn lupa doakan untuk mak n ayahmu kat kg tu yer.....moga2 citamu untuk menjadi seorang pakar bedah tu akan termakbul...amin....:) ketahuilah..kami keluarga di Malaysia mendoakan kejayaan mu di sana.....:) mak ndah caya seorang insan, salah sorang anak buah mak ndah yang bernama Abdul Halim Abdullah ni BOLEH...caiyok..caiyok...:) sesungguhnya mak ndah memahami kesukaran n kesusahan mu buat MBBS di sana....so sabar la yer......sat lagi habis la tu..:) Hakim cakap....dia caya abang halim boleh la ma.....kem salam n peluk cium dr hakim untuk abg halim there.....:)

Labels:

posted by Mama Hakim @ 2:46 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home