" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, November 7, 2007

Hakim in mama's womb....


Hakim dalam perut mama....ini la budaknya dlm perut mama...:) masa ni umo hakim dalam tu lebih kurang 7 bulan....nampak clearkan....3D scanning was taken on 28 12 2006...did by Dr Kelvin JH Lim, Tawakal Specialist....terpaksa buat 3D scanninng disebabkan menurut Dr. Siti Zaleha saiz ukur lilit kepala baby mama membesar tidak normal mengikut ukuran tulang peha....n makin hari makin membesar tak selaras dengan umo kandungan...takut, n bimbang sgt masa tu....so Dr. Siti consult mama n papa utk buat 3D scanning with Dr. Kelvin....utk tau detail la apa kandungan dlm kepala tu..yang paling takut kut ada air....so..alhamdulillah....Dr. Kelvin told mama n papa....bukan air tp semanya otak....n ukur lilit kepala baby memang bsr dr biasa....n masa tu first time la leh nampak bb kat dlm thru 3D image....n mama n papa leh dgr sound sekali...cam ner bunyi dlm rahim mama.....baby gerak2...n masa tu mama teruja sgt..n rasa sedih...plus terharu kut....miracle...ada baby dlm perut mama...masa tu menitis air mata gak....tp papa tak nampak...mama malu kat papa....nanti papa ckp hek ele ni pong nak nangis...tp mama terharu sgt ekceli......menurut Dr. Kelvin lg air ketuban mama byk..so risiko utk mulut baby sumbing tinggi....so dia nak cek sekali la....masa tu baby taruh tgn nya kat mulut...dia tak nampak...then dia berjaya jugak alihkan tgn baby..alhamdulillah...then kami sama2 bilang baby ada berapa jari sema.....complete..alhamdulillah.....:) lepas buat 3D scan mama n papa puas hati la....n baby yang ada dalam rahim mama tu Amirul Hakim la....My hakim.....you're gifted to us, mama n papa......:)
posted by Mama Hakim @ 8:43 AM  

1 Comments:

At November 7, 2007 at 11:04 AM , Blogger K.h.a.a.L.i.s.h said...

  amboi...dah canggih nampak blog hehe... alahai..cek takdak pon 3G scan masa pregnantkan Khaalish ha hehe...  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home