" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, December 3, 2007

Shopping menan budak2.....

hakimnyer keretapi.....
abg aqil nyer keta.....paling kecik abg aqil dpt....
abg myo nyer keta barbies.....siap ada model gurl tu....ekekke..
ok..ni hakimnyer..keta barbies gak...tp tak der model gurl tu...ekekke...

Ari sabtu tu.....bwk abg amirul, abg aqil n hakim g diethelm sales.....hahha.....byk sgt menannya..tp byk barbies la...gegurl punya menan.....pinkish gitew.....harga boleh tahan la....pastu barney pong ada...tp barney mama tak prefer sgt nak beli sebab barney mcm soft toys gitukan...material dia mcm velvet...cudrow....mmm tak sesuai la utk jadi menan hakim....so dpt beli kat hakim yg fisher prices jer la....then ada keta barbies kaler biru..mama rembat gak la...ekkeke....



So sempat la mama n mak teh mengrabbed beberapa items dicelah keramaian chinese2 yg mabuk beli brg menan tu.......2 untuk hakim.....one each for abg amirul n abg aqil...tp abg amirul ingat sema tu menan dia.....teruja sgt abg amirul....sema dia nak....dia nak angkat sema boxes besar2 tu..sian plok mama tgkk.....sampai kat cashier satu poblem lak...tak nak lepas car baru dia.....mujo cina cashier tu paham....peluk jerk....pak andak nak bwk pong tanak kasi......mlm tu abg myo tdo sebelah car barunya...ekeke...



okla abg myo...nanti mama abg myo dah janji...sales diethelm kita pi lg...carik lain brg lak....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 9:07 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home