" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, October 10, 2007

cak...:)

muka blur bangun tido..nak kena pi anto umah bb sitter...cian dia..)
on the way nak pi berbuka poser umah abg emran kat shah alam...leh lak
dia tertido tgh duduk2 tu..ngantuk sgt la tuh.

love this pic.....muka baby...baby hakim..cayang mama..sedapnya tdo...


hihihi....mama boring ekceli....wat programming tak jadi...so apa kata mama selak blog hakim sat.ekekke..kebetulan ada gambo baru nak update.....:) maleh nak wat kija...esok lusa dah nak raya la.....horeyyy.....kita blk ganu seawal pg jumaat tu...mama dah cuti khamis tu...tp papa kija lg.....insyaAllah 3rd or 4th raya baru blk johor.....:) so papa sabar la yer....mung beraya ganu dulu la tahung ning...ekekke.....nak cari ketupat nasik....masak lodeh..kuah kcg sori la tadak....mama nak try wat masak lode kat papa tp....ada ke tempe n tauhu kat pasar kolabrang tu..tak per la...jumaat ni try intai kat pasar dulu la...sian papa.....rendang tu ada la.....ekekkek...:)
posted by Mama Hakim @ 11:05 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home