" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, October 2, 2007

9th February 2007


Tanggal 9 Feb 2007...detik yang manis buat papa n mama Hakim(1st child)...Alhamdulillah syukur mama selamat melahirkan Hakim thru C-sect due of high head case....mama tak sempat nak merasa "nikmat" sakit bersalin normal....tp syukur lah mama n hakim selamat...:) thanks to Dr. Siti Zaleha O&G at Tawakal Hospital yang sabar melayan karenah papa n mama, for ur consulatation, guidance n information sejak umur Hakim 3 minggu dlm perut mama. Mama kena refer specialist sebab early pregnancy problem. Asyik bleeding jer....mama dpt mc almost two months gak...kena byk rehat kata Dr. Siti...so duk rumah baring n tgk tv jer la...kija umah sema papa yang buat...:) basuh pinggan..nyapu umah.....masak tak la...sebab papa tak pandai masak....beli jo la....alhamdulillah....mujo tak de apa2 erkkk....Tq jugak kat ayah long, mak long, mak teh, abg amirul, abg aqil, abg mujahid, abg firdaus n kak umi raudhah di atas kesabaran kalian menunggu kedatangan Hakim pada petang jumaat tu....welcome to new life...:) tak sabo nak tunggu hakim besar cam abg2 n akak2 sema....tp mama tanak hakim notti2 cam abg tu sema..tak larat mama n papa...notti sket2 tak per...:)
posted by Mama Hakim @ 2:07 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home